Wat kunnen wij voor u betekenen

Regiecentrale Travelcards geeft mobiliteitskaarten uit. Wij zijn specialist in het ontwikkelen, uitgeven en beheren van OV-chipkaarten. Regiecentrale is een door Trans Link Systems gecertificeerde Bedrijvenkaartaanbieder. Zo kunnen we OV-chipkaarten uitgeven in elke gewenste vorm. De verschijningsvorm, de producten op de kaart, abonnementen, OV-fiets, tanken, parkeren, voor iedere wens kunnen we een mobiliteitskaart ontwikkelen. Mobiliteit op maat noemen wij dat.

 

Regiecentrale geeft alleen Mobiliteitskaarten uit onder naam van opdrachtgevers en partners.

 

Wij willen voor onze partners en opdrachtgevers de best denkbare en meest betrouwbare leverancier zijn van mobiliteitskaarten in Nederland. Daarom concentreert Regiecentrale Travelcards zich op een betrouwbaar pasuitgifte- en beheersysteem en op de feilloze verwerking en rapportage van financiële transacties die worden verricht met de mobiliteitskaarten.

 

Wij zien een aantal trends , waarop wij als payment- en accesprovider met mobiliteitskaarten grote toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze opdrachtgevers . Denk aan de verschuiving van bezit naar gebruik, big data, pay per use, ketenmobiliteit, loyaltysystemen, benefit cards, prepaid en postpaid reizen, mobiele transacties, eenvoudig declareren, en meer.

 

Partijen die mobiliteit onderdeel willen maken van de dienstverlening aan hun klanten, gebruikers, werknemers helpen wij graag met Mobiliteit op maat als onderdeel van hun strategische doelstelling en organisatievraagstuk.

 

 

ACCESS&

PAYMENT

Wij helpen bij het integreren van toegangs- en betaalkaarten voor mobiliteit in uw aanbod naar gebruikers.